Personal

Ridlägerverksamheten drivs av familjen Lindahl. Mia och Sanna står för ridlägren och Bobby och Jocke är lite av gårdens mångsysslare. När det inte är ridlägersäsong är det ridskoleverksamhet på anläggningen som du hittar mer information om på bastasensrk.com ( länken öppnas i nytt fönster)

sanna2009Sanna Lindahl, Ridskolechef/Ridlärare
Sanna är diplomerad ridlärare lev II och diplomerad hästskötare på Strömsholm. C-tränare i fälttävlan och utbildad banbyggare i fälttävlan. Är dessutom stildomare i fälttävlan och högskoleekonom.

Blev utsedd till årets ponnybanbyggare 2008 och årets fälttävlanstränare 2017.

Sanna har ridit sedan barnsben och tävlingskarriären började vid sex års ålder på shetlandsponnyn Fingal. Efter det har det blivit mycket tävlande både i dressyr, hoppning och fälttävlan.

Sanna har i flera omgångar varit engagerad i västmanlandsdistrikts tävlingssektion, både inom fälttävlan och  ponnyhoppning. 

Sanna har utbildat elever och hästar som tävlat FEI dressyr, msv hoppning och lag SM, SM, Nordiska mästerskapen i fälttävlan. Idag driver Sanna företaget Sannas hästar med ponnyridskola och träningsverksamhet.

 

 

miaLindahlMia Lindahl, Ridskolechef/Ridlärare

Mia är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade tillsammans med sin make Bobby till Baståsen 1970. Ridintresset startade tidigt då hon red på Swartlings ridskola och mamma Anita hade häst på Ryttarstadion. Hon har sedan 1971 drivit Stall Baståsens ridläger och ridskola.

Mia är i grunden ekonom, ridlärarutbildad på Strömsholm och har under åren hunnit bli både dressyrdomare, hoppdomare och banbyggare. I Västmanlandsdistriktet har Mia tidigare verkat som distriktsgrenledare i fälttävlan. Hon har även aktivt arbetat i distriktsstyrelsen och dess utbildningskommite. Utbildning av både ryttare och häst ligger Mia varmt om hjärtat.

bobbyLindahlBobby Lindahl 

Lämnade oss 2018 men vi minns vår pappa och make med många fina minnen.

Bobby, som är född Västeråsare, är gift med Mia och lagar och reparerar det mesta när något krånglar. Ser ni någon i traktorn så är det oftast Bobby som är i full gång med årets sådd, höskörd eller något annat. Bobby har ett förflutet inom ASEA - ABB och har även hunnit med att vara distriktsorförande i Västmanlands ridsportförbund i 12 år.
ungdomledareUngdomsledare

Under varje läger finns det ofta även 1 – 3 ungdomsledare på plats.
De hjälper till så fort du behöver hjälp med något och håller i många av kvällsaktiviteterna.